16 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

Στην έκθεση “GREEK PANORAMA” συμμετέχει ο Δήμος Σερρών


Η GREEK PANORAMA είναι η μοναδική διοργάνωση, που παρουσιάζει τον εναλλακτικό τουρισμό και τη γαστρονομία της Ελλάδας στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για την πρώτη έκθεση που γίνεται στην πρωτεύουσα και στεγάζεται σ’ έναν απ’ τους εμβληματικότερους και ιστορικότερους χώρους της Αθήνας, στο Ζάππειο Μέγαρο, με εύκολη και άμεση πρόσβαση για το κοινό και τους επαγγελματίες και προβάλλονται σε αυτή προορισμοί, τουριστικές επιχειρήσεις, ειδικές μορφές τουρισμού και τουριστικά γραφεία.

Για πρώτη φορά, οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους σε μια εξειδικευμένη έκθεση, η οποία είναι αφιερωμένη μόνο στις εναλλακτικές και εποχιακές τουριστικές δραστηριότητες.

Δυνατές πωλήσεις και μεγάλες προσφορές για το κοινό είναι διαθέσιμες, ειδικά για τις ημέρες της έκθεσης, ενώ δίνεται στους επαγγελματίες η ευκαιρία να γνωρίσουν τουριστικά γραφεία και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες και δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τον Δήμο Σερρών εκπροσωπεί πενταμελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού, Γιάννη Γατσιό, και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Καδή.

Μάλιστα, σήμερα στις 11:30 π.μ., σε μια ειδική παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Έκθεσης, ο κ. Γάτσιος θα παρουσιάσει ως ομιλητής τα αξιοθέατα του Δήμου Σερρών.