27 Απριλίου, 2021

Press Room

Στη λαϊκή αγορά των Σερρών βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών με επικεφαλής τον βουλευτή Σερρών κύριο Λευτέρη Αβραμάκη προκειμένου να συζητήσουν με παραγωγούς και μικροπωλητές τα προβλήματα και τις αλλαγές του Νέου Νομοσχεδίου. Ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος κυρία Θένια Χαραλαμπίδου η οποία και ανέφερε πως μελέτησε πολύ καλά το νέο νομοσχέδιο το οποίο τώρα βρίσκεται σε διαβούλευση και κατανοεί πολύ καλά τις αντιδράσει των παραγωγών και των μικροπωλητών. Οι ίδιες οι ομοσπονδίες ζητούν να υπάρχει αναθεώρηση του νομικού πλαισίου διότι αναγνωρίζουν και οι ίδιοι τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά θέλουν να γίνει σε μια σωστή και υγιή βάση.  Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μικροπωλητών λαϊκών αγορών Μακεδονίας Θράκης και Θεσσαλίας ο οποίος σήμερα βρέθηκε στην πόλη μας και είδε από κοντά τους συναδέλφους του. Ο ίδιος χαρακτήρισε προσχηματικό το διάλογο με την κυβέρνηση και ξεκαθάρισε πως οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν. Και στις Σέρρες μοιράστηκαν στους καταναλωτές ενημερωτικά φυλλάδια τα οποία εξηγούσαν τι σήμαινε η αλλαγή της νομοθεσίας όχι μόνο για τους επαγγελματίες αλλά και για τους απλούς πολίτες.


Στη λαϊκή αγορά των Σερρών βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών με επικεφαλής τον βουλευτή Σερρών κύριο Λευτέρη Αβραμάκη προκειμένου να συζητήσουν με παραγωγούς και μικροπωλητές τα προβλήματα και τις αλλαγές του Νέου Νομοσχεδίου.

Ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος κυρία Θένια Χαραλαμπίδου η οποία και ανέφερε πως μελέτησε πολύ καλά το νέο νομοσχέδιο το οποίο τώρα βρίσκεται σε διαβούλευση και κατανοεί πολύ καλά τις αντιδράσει των παραγωγών και των μικροπωλητών.

Οι ίδιες οι ομοσπονδίες ζητούν να υπάρχει αναθεώρηση του νομικού πλαισίου διότι αναγνωρίζουν και οι ίδιοι τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά θέλουν να γίνει σε μια σωστή και υγιή βάση.

Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μικροπωλητών λαϊκών αγορών Μακεδονίας Θράκης και Θεσσαλίας ο οποίος σήμερα βρέθηκε στην πόλη μας και είδε από κοντά τους συναδέλφους του.

Ο ίδιος χαρακτήρισε προσχηματικό το διάλογο με την κυβέρνηση και ξεκαθάρισε πως οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν.
Και στις Σέρρες μοιράστηκαν στους καταναλωτές ενημερωτικά φυλλάδια τα οποία εξηγούσαν τι σήμαινε η αλλαγή της νομοθεσίας όχι μόνο για τους επαγγελματίες αλλά και για τους απλούς πολίτες.

https://youtu.be/aqYgxpsiQvM