19 Οκτωβρίου, 2019

Press Room

Στη Χαλκιδική έγινε ο διεθνής διαγωνισμός ομορφιάς Mrs India Worldwide 2019


Με πολύ χρώμα, χαμόγελα και κέφι έγινε το βράδυ της Παρασκευής στη Χαλκιδική ο τελικός διαγωνισμός ομορφιάς της διεθνούς διοργάνωσης «Haut Monde Mrs. India Worldwide 2019», στον οποίο συμμετέχουν παντρεμένες γυναίκες με καταγωγή από την Ινδία.

Μετά από δέκα μέρες πλούσιες σε δράσεις, κατά τις οποίες οι κυρίες φωτογραφήθηκαν και βιντεοσκοπήθηκαν σε διάφορα σημεία της Χαλκιδικής (Άθυτο, Αρναία, Άλσος Αριστοτέλη κτλ) έφτασε η ώρα που έδωσαν την «τελευταία μάχη» για τον τίτλο «Mrs. India Worldwide 2019» στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής αλλά και του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής που στήριξε τη διοργάνωση, Γρηγόρης Τάσιος, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Γιώργος και ο δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσης Ντέμπλας.

Οι περίπου 150 διαγωνιζόμενες (λόγω προβλημάτων με τη βίζα περίπου 20 από τις διαγωνιζόμενες δεν κατάφεραν να έρθουν) ήταν έγγαμες γυναίκες ηλικίας 21 με 45 ετών, που διεκδίκησαν τον τίτλο ομορφιάς με τον οποίο η νικήτρια έγινε πρέσβειρα της εταιρίας Shri Sai Entertainment που έχει αναλάβει την διοργάνωση του event, με σκοπό να προωθήσει να διαφημίσει και να προωθήσει τον ινδικό πολιτισμό σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Είναι ένας διαγωνισμός που διοργανώνεται για ένατη χρονιά και αποτελεί θεσμό για την Ινδία. Πραγματοποιείται σε διάφορες χώρες του κόσμου και μπορούν να συμμετέχουν Ινδές που ζουν και σε άλλες χώρες. Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που ο εν λόγω διαγωνισμός γίνεται στην Ελλάδα. Πέρυσι έγινε στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της διοργάνωσης, Μπαράτ Μπραμάρ (Bharat Bhramar), πρόκειται για έναν διαγωνισμό με μεγάλη απήχηση στην Ινδία, για αυτό αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την προβολή τόσο της Χαλκιδικής, όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδας και του ΕΟΤ, με τη στήριξη της πρεσβείας την Ινδίας στην Ελλάδα.

Υπεύθυνες της διοργάνωσης για την Ελλάδα είναι η Κατερίνα Μούσμπε, διευθύνουσα σύμβουλος της «Mideast Travel» και η Χριστίνα Καραμίχου, διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας «The Concierge».

Επίσημος Παγκόσμιος Ταξιδιωτικός Συνεργάτης της διοργανώτριας εταιρείας «Shri Sai Entertainments» είναι ο ταξιδιωτικός οργανισμός «Mideast Travel Worldwide».