9 Οκτωβρίου, 2020

Press Room

Σοκαριστικό τροχαίο στη Βέροια: Εχασε τον έλεγχο και «προσγειώθηκε» σε αυλή σπιτιού


Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το χθες βράδυ στην Βέροια, όταν ΙΧ βγήκε εκτός δρόμου και προσγειώθηκε σε αυλή σπιτιού στην περιοχή της Μπαρμπούτας.

Όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα veriotis.gr, ήταν λίγο μετά τις 23:00 όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να σπάσει τις προστατευτικές μπάρες που υπήρχαν στην γέφυρα και να προσγειωθεί σε αυλή σπιτιού στον κάτω δρόμο.

Εικόνες από το τροχαίο στην Βέροια

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ακούγοντας τον δυνατό θόρυβο, βγήκαν έντρομοι από το σπίτι και αντίκρισαν ένα αυτοκίνητο να έχει προσγειωθεί στην αυλή τους, με το πίσω μέρος μάλιστα να βρίσκεται στα κάγκελα του μπαλκονιού. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κάποιος από τους ενοίκους στην αυλή.

Σοκαριστικό τροχαίο στη Βέροια

Σοκαριστικό τροχαίο στη Βέροια / Φωτογραφία: veriotis.gr

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε σοβαρά και κατάφερε να βγει μόνος του από το όχημα, ενώ ήταν και τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς αν έφευγε εκτός δρόμου ελάχιστα μέτρα πιο κάτω, θα κατέληγε στο ποτάμι και μάλιστα θα έπεφτε από μεγαλύτερο ύψος. Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον οδηγό και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, η Τροχαία Βέροιας και η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Από καθαρή τύχη ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά / Φωτογραφία: veriotis.gr
Το αυτοκίνητο «σφήνωσε» ανάμεσα στο σπίτι και την γέφυρα που υπάρχει στην περιοχή / Φωτογραφία: veriotis.gr