13 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

Σκύλος περίμενε το αφεντικό του έξω από το νοσοκομείο για 1 χρόνο!


Μια συγκινητική ιστορία θα δείτε στο παρακάτω βίντεο! Το αφεντικό ενός πανέμορφου σκύλου είχε τροχαίο ατύχημα και εκείνος τον περίμενε καρτερικά να συνέλθει στο νοσοκομείο! Τύποι γέμισαν με κόλλα τα πόδια σκύλου και το άφησαν να πεθάνει! Λίγο μετά εκείνο έκανε το… απίθανο!

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος και ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου για αυτό και εκείνος καθόταν δίπλα στο αφεντικό του μέχρι να συνέλθει 1 χρόνο!

Αυτό το βίντεο πρέπει πραγματικά να το δουν όλοι, είναι η απόδειξη ότι δεν υπάρχει πιο πιστό πλάσμα στον κόσμο από τον σκύλο. Το βίντεο δείχνει με τον πιο συγκινητικό τρόπο την απέραντη άνευ όρων αγάπη που τρέφει ένας σκύλος για το αφεντικό του. Δείχνει πως ένας σκύλος περιμένει καρτερικά το αφεντικό του να συνέλθει μετά από ένα τροχαίο ατύχημα, πώς δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του και καθώς η ιστορία ξεδιπλώνεται αντίστροφα καταλαβαίνετε πώς ξεκίνησαν όλα αυτά.

Το βίντεο είναι από τη καμπάνια του γαλλικού οργανισμού 30 Millions d’Amis και μακάρι να μπορέσει να ευαισθητοποιήσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί.