28 Απριλίου, 2020

Press Room

Serres Voices: 28 Σερραίοι τραγουδούν για την καραντίνα


Λίγο πριν την άρση των μέτρων, 28 Σερραίοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πουν «ευχαριστώ» σε όλους τους Έλληνες που τα κατάφεραν την περίοδο της καραντίνας! Ο Γιώργος Παντσουράκης και ο Νίκος ΦΙλέντας είχαν την ιδέα για αυτή τη συνεργασία. Επέλεξαν τον αισιόδοξο σκοπό του «ΣΦΥΡΙΞΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ».

Νέοι στίχοι γράφτηκαν, με θέμα την καραντίνα από τον Χάρη Καπουτσίδη και 28 παιδιά και … λίγο πιο μεγάλα παιδιά, τραγούδησαν από το σπίτι τους για όλους τους Σερραίους, όλους τους Έλληνες, που κατάφεραν με υπομονή και επιμονή να «ισοπεδώσουν» την καμπύλη των κρουσμάτων.

Τώρα πια, λίγες ημέρες έμειναν για τη λήξη των μέτρων… μία παράκληση λοιπόν… «μείνε μέσα στο σπίτι όσο μπορείς, θα αλλάξουνε τα μέτρα θα το δεις»!!!

Τα μέλη του SERRES VOICES λοιπόν μας λένε… Μείνε Σπίτι και θα δεις

Μουσική: Eric Idle

Στίχοι: Θεοχάρης Καπουτζίδης

Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Παντσουράκης

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Φιλέντας

Μίξη Μοντάζ: Νίκος Φιλέντας

Ιδέα βίντεο: Γιώργος Παντσουράκης

Τραγουδιστές (με σειρά εμφάνισης): Βασίλης Προδρόμου Μαρία Νάβαλη Χρήστος Έξαρχος Αγγελική Βαγιάτα Βίκυ Γεωργά Ηλίας Κράλλης Λίνα Κιοσσέ Θεοχάρης Καπουτζίδης Θοδωρής Μπιτζίδης Ανδριάνα Χατζηλάρη Δήμητρα Καράμπαμπα Τάσος Λεοντιάδης Αντζελίνα Ανδρεάδου Μάριος Άρρατος Ειρήνη Σαρηγιαννίδου Θανάσης Σαρηγιαννίδης Γιώργος Παντζιούκας Αγάπη Λουπάτατζη Γιάννης Βολίδης Μάγδα Λεβεντοπούλου Ελισσάβετ Ξένου Δήμος Τυχάλας Ειρήνη Χίτζου Αποστόλης Ασίκης Μάριος Μήχος Εύα Σοφιάδου Νίκος Φιλέντας Γιώργος Παντσουράκης