7 Οκτωβρίου, 2020

Press Room

Σέρρες: Το ευχαριστώ της Κ. Μηλίγκα σε γιατρούς και νοσηλευτές


Την ανάγκη να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Σερρών μετά και την περιπέτεια της υγείας της ένιωσε η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Σερρών κυρίας Κυριακή Μηλιγκα, η οποία πλέον επέστρεψε στο σπίτι και την οικογένειά της.

Η ίδια στην ευχαριστήρια επιστολή της αναφέρει:

Αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους γιατρούς καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών στο οποίο νοσηλευτικά για μια εβδομάδα μετά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισα.

Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και  ευχαριστώ από καρδιάς τον  Διευθυντή της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών κ. Γέρκου Αντώνιο.

Τους γιατρούς κ. Κουρτέση Γεωργία, κ Παπαμιχάλη Ευάγγελο, κ. Νατσή  Κωνσταντίνο, καθώς και τους ειδικευόμενους ιατρούς  κ. Καλυβά Αθανάσιο – Χρήστο και κ. Θεοχάρη Ευαγγελία για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που επέδειξαν αυτές τις μέρες εστιασμένο στον άνθρωπο, για την επιστημονική τους επάρκεια, δίχως ίχνος έπαρσης και ιδιοτέλειας.
Για την ανθρώπινη προσπάθειά τους και τη φροντίδα που έδειξαν  χωρίς να πάψουν στιγμή να  ενημερώνουν εμένα και την οικογένεια μου  για την κατάσταση της υγείας μου.
Επίσης ευχαριστώ θερμά όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών για τη φροντίδα, αγάπη, διακριτικότητα, το χαμόγελο, την ευγένεια και το σεβασμό προς τον ασθενή και άνθρωπο όλες αυτές τις ημέρες.
Χάρις όλων αυτών, χαίρω άκρας υγείας , βρίσκομαι  κοντά στην  οικογένεια μου  και επέστρεψα στα καθήκοντα μου.

Η Πρόεδρος

του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών

Κυριακή Μηλίγκα