11 Ιανουαρίου, 2021

Press Room

Σέρρες: Συνάντησης της Ακαδημίας Γονέων την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου


Το τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών σας καλεί να παρακολουθήσετε την Τέταρτη στις 13-1-2021 το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 έως τον Μάϊο του 2021, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων(ΕΔΔΥΠΠΥ) και του Υπουργείου Υγείας. Το πρόγραμμα των διαδραστικών συναντήσεων είναι απόλυτα προσαρμοσμένο και εφαρμοσμένο στις συνθήκες της περιόδου # ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.
Το θέμα της 4ης Συνάντησης την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 είναι: «Μαθησιακές Δυσκολίες και Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας(ΔΕΠ-Υ) Εφαρμογή κατά την περίοδο #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ».
Εισηγητές είναι:
-ο κ.Κωνσταντίνος Καλανιώτης, Λογοπεδικός – Ειδικός Παιδαγωγός, Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΕΚΠΑ
-Ευθαλία Τζίλα, Παιδοψυχίατρος Msc Ακαδημαϊκή Υπότροφος ΕΚΠΑ
Συντονισμός/ Σχολιασμός: Ντορέττα Αστέρη, Εκπαιδευτικός – Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Δρ. Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας ΕΚΠΑ

https://youtu.be/1PbR1ORHBOU