8 Οκτωβρίου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Σέρρες: Στούντιο Εφήβων 2020-21. Πρόσκληση ενδιαφέροντος.


Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών παραμένει ενεργό, προσαρμόζοντας τις δράσεις και την καθημερινότητα του στις παρούσες έκτακτες συνθήκες.Στα πλαίσια αυτά  δημιουργεί ένα καινούριο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα για όσον καιρό αυτά διαρκέσουν.
Οταν το θέατρο συναντά τους εφήβους.
Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Σερρών, συνεχίζει  για πέμπτη χρονιά  την λειτουργία των στούντιο θεάτρου για τους εφήβους.

Μια σειρά συναντήσεων με εξειδικευμένους ανθρώπους με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα στους νέους να γνωρίσουν την σπουδαιότητα του θεάτρου και να ευεργετηθούν από τις καλές πρακτικές της θεατρικής τέχνης.

Με τμήματα,αυτοσχεδιασμού, υποκριτικής και κίνησης θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στους εφήβους όλα εκείνα τα βασικά εργαλεία που οδηγούν από την ανάγνωση ενός θεατρικού έργου στην παράσταση, με σκοπό όχι μόνο να προσεγγίσουν το θεατρικό κείμενο αλλά κυρίως να αναπτύξουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητά τους και να αποκτήσουν ουσιαστική επικοινωνία με τον εαυτό τους  και τους άλλους.

Τα στούντιο θα λειτουργήσουν  τόσο διαδικτυακά  όσο και στον χώρο της Κεντρικής Σκηνής του Δημοτικού  θεάτρου  «Αστέρια» ανάλογα με την εξέλιξη της επιδημίας του covid 19  τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες.

Απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής προκειμένου να οργανωθεί εγκαίρως ο αριθμός των τμημάτων , ώστε να καταρτιστεί το πρόγραμμα και  να ξεκινήσει η λειτουργία των στούντιο.

Οι ενδιαφερόμενοι για να εγγραφούν θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους απαραίτητα. Η παρακολούθηση θα είναι δωρεάν.

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων για τα θεατρικά στούντιο θα διαρκέσουν  μέχρι και την Παρασκευή  16 Οκτωβρίου 2020.
Για εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Θεάτρου  : 23210- 54585, ώρες γραφείου και στο mail: dipetheserron@gmail.com
Ισχύουν οι εγγραφές που έχουν ήδη γίνει τον Σεπτέμβριο.

φωτιστικά inde.gr