Οκτώβριος 15, 2019

Βαΐα Βαΐδου

Σέρρες: Στο Χριστός βρέθηκαν τα Σκυλιά που μάζεψε ο Δήμος από το κέντρο της Πόλης (Βίντεο & Φωτογραφίες)


Στο τοπικό διαμέρισμα του Χριστός βρέθηκε ένα από τα τέσσερα σκυλιά τα οποία μάζεψε ο Δήμος Σερρών από το κέντρο της πόλης, καθώς σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο  κ.  Δινάκη, προκαλούσαν μεγάλες καταστροφές στα παρτέρια του πεζόδρομου Κ. Καραμανλής.

Η καλύτερη λύση σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ήταν τα σκυλιά να φύγουν από το κέντρο της πόλης και να τοποθετηθούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον για λίγες ημέρες, ώσπου δηλαδή τα φυτά να μεγαλώσουν .

Ο κύριος Δινάκης υποστήριξε πως η απόφαση του αυτή, κακώς προκάλεσε τόσο μεγάλες αντιδράσεις από τους φιλόζωους, αναφέροντας χαρακτηριστικά,ότι στήνεται ένα “Λαϊκό Δικαστήριο”.

Μάλιστα ανέφερε ότι δέχτηκε εκατοντάδες τηλεφωνήματα κάποια εκ των οποίων απειλητικά.

Οι φιλόζωοι πάντως δεν το έβαλαν κάτω και παρότι ο αντιδήμαρχος δεν ανέφερε που τοποθετήθηκαν τα αδέσποτα ζώα που μαζεύτηκαν από το κέντρο της πόλης, κατάφεραν και τα βρήκαν στο Χριστός.

Μάλιστα εκεί βρέθηκε και ο υπάλληλος του Δήμου, ο οποίος παρότι είχε εντολή αρχικά να τα αφήσεις σε εκείνο το σημείο δέχτηκε δεύτερη εντολή για να τα ξαναμαζέψει και να τα πάει στο κυνοκομείο.

Στο σημείο λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι έφτασε και η δημοτική αστυνομία μαζί με την προϊσταμένη του κυνοκομείου.