20 Μαΐου, 2020

Press Room

Σέρρες: Σπάει τη Σιωπή του ο Γιάννης Βλάχος για το Αυτοκινητοδρόμιο – Τη Δευτέρα θα συζητηθεί η Προσφυγή.


Σπάει την σιωπή του μετά από αρκετά χρόνια μιλώντας αποκλειστικά στο Δίκτυο Τηλεόραση ο Πρώην Δήμαρχος Σερρών Γιάννης Βλάχος, ο οποίος μιλά για το κομμάτι του αυτοκινητοδρομίου.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι για το θέμα του αυτοκινητοδρομίου συζητά καθημερινά με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη ώστε να δούνε πως το μεγάλο αυτό έργο θα αποκτήσει την θέση που του αξίζει.

Αναφερόμενος στην προσφυγή που κατέθεσε ο Δήμος Σερρών και αφορά στην χρηματοδότηση των 450.000 ευρώ, υπογράμμισε πως
πρόκειται για μια χρηματοδότηση που αφορά αυτή καθαυτή την υποδομή.

Σε ότι αφορά την επιστολή των 8 και τις ενστάσεις που υπάρχουν από μερίδα πολιτών που εναντιώνονται στην περαιτέρω χρηματοδότη του αυτοκινητοδρομίου από το Δήμο, ο Γιάννης Βλάχος απαντά, ότι κάνουν πολύ μεγάλο λάθος γιατί το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών είναι η μόνη δημοτική επιχείρηση που δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου.

Όνειρο του πρώην Δημάρχου Γιάννη Βλάχου είναι το αυτοκινητοδρόμιο να έχει 1 εκατομμύριο επισκέπτες.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης ο οποίος και επισημαίνει πως ότι έγινε μέχρι σήμερα στο αυτοκινητοδρόμιο έγινε με τον ίδιο τρόπο, και μόνο πέρσι η επίτροπος αποφάσισε, ότι ο τρόπος αυτός δεν είναι ο ορθός.

Τέλος ο σημερινός Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης, ανακοίνωσε πως η ένσταση στην αρμόδια αρχή κατατέθηκε από το Δήμο Σερρών και αναμένεται να συζητηθεί  ο προσδιορισμός την ερχόμενη Δευτέρα.