7 Ιουλίου, 2020

Press Room

Σέρρες: Σκληρή Απάντηση του Παν. Σπυρόπουλου στον Πέτρο Αγγελίδη


Η διεξαγωγή του δημοσίου διαλόγου προϋποθέτει ήπιο πολιτικό κλίμα και απουσία ανοίκειων χαρακτηρισμών. Μαθήματα που παρέδωσε σε όλους εμάς ο Εθνάρχης και από τα οποία προφανώς απουσίαζε ο κ. Αγγελίδης, αφού ποτέ δεν υπήρξε κοινωνός των ιδεών του.

Ο κ. Αγγελίδης αποτελεί παρελθόν για την πόλη μας. Με το παρελθόν ας ασχοληθεί ο ίδιος.

Εγώ ασχολούμαι με την επίλυση των προβλημάτων των συμπολιτών μας και με αφήνουν παγερά αδιάφορο οι ατέρμονες προσπάθειες του κ. Αγγελίδη να βρει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που επιζητεί.

Ο μύθος λέει ότι το λιοντάρι αρνήθηκε να παλέψει με τον χοίρο, όσο και αν προκλήθηκε από αυτόν, για να μην λασπωθεί.

Οι νόμοι και τα Φ.Ε.Κ. δεν ψεύδονται.

Ας ρίξει μια ματιά ο κ. Αγγελίδης, διότι φαίνεται ότι θέλει να ξεχάσει, στην υπ’ αριθ. 99/2018 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία ζητείται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η αφαίρεση από τον Δήμο της αρμοδιότητας για τον χείμαρρο των Αγίων Αναργύρων. Πώς ζητεί κάποιος την απαλλαγή του από κάτι που δεν του ανήκει; Scripta manent.

Ο Σερραϊκός Λαός κουράστηκε από τα λόγια και επιζητεί έργα. Η Διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αυτόν τον αγώνα δίνει καθημερινά, προς όφελος όλων των συμπολιτών μας. Δικό μου καθήκον είναι, μαζί με την σημερινή Δημοτική Αρχή, να βρούμε την οριστική λύση στο ζήτημα αυτό.
Και κάτι τελευταίο: οι χαρακτηρισμοί του κ. Αγγελίδη προς το πρόσωπό μου θα βρουν την απάντησή τους στον φυσικό χώρο για κάθε Έλληνα πολίτη, αυτόν της Δικαιοσύνης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών
Παναγιώτης Σπυρόπουλος