Μια 47 Χρόνη γυναίκα, εργαζόμενη στον κλάδο υγείας είναι το 10 κρουσμα κορονοϊου που εμφανίστηκε στο νομό Σερρών.
Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της και δεν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των Σερρών, καθώς τα συμπτώματα που εμφάνισε δεν χρίζουν νοσηλείας. Η γυναίκα παραμένει σε κατ οίκον περιορισμό.
Η γυναίκα τουλάχιστον με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν είχε έρθει σε επαφή με κάποιον από το εξωτερικό, ούτε είχε βρεθεί με ανθρώπους οι οποίοι είχαν σχέση με κάποιους από το εξωτερικό.
Αυτές τις ώρες πραγματοποιείται ιχνηλάτηση ώστε να ελεγχθεί με ποιους ήρθε σε επαφή η συγκεκριμένη γυναίκα για να μην υπάρχει εξάπλωση της νόσου.
Η γυναίκα θα μείνει στο σπίτι της σε απομόνωση για τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν είναι απαραίτητο να παρθούν μέτρα και για όλους τους ενοίκους της οικοδομής στην οποία διαμένει. Ο νομίατρος Σερρών, συνιστά ψυχραιμία, και τήρηση των κανόνων υγιεινής.
https://youtu.be/KWet5Z6h20E