30 Οκτωβρίου, 2019

Βαΐα Βαΐδου

Σέρρες: “ΟΧΙ” Παπασταμόπουλου στην παρέλαση με σημαία της Μακεδονίας στο Σκούταρι – Ανάστατοι οι γονείς των παιδιών


Με εξώδικο απειλείται τον διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών ο σύλλογος Γονέων και κηδεμονων Σκουτάρεως, μετά και την Άρνηση που εισέπραξαν, τα παιδιά τους να μην παρελάσουν με σημαιάκια που πάνω τους θα είχαν το σύμβολο της Μακεδονίας.

Οι γονείς θέλανε συμβολικά τα παιδιά της Πρώτης Δημοτικού να παρελάσουν κατά αυτόν τον τρόπο στέλνοντας ένα συμβολικό μήνυμα, χωρίς οστώσο η επιθυμία τους αυτή να γίνει αποδεκτή από τους δασκάλους και τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο κύριος Παπασταμόπουλος δηλώνει ότι δεν φοβάται τίποτε και υποστηρίζει ότι οι γονείς μπορούσαν να δώσουν τις συγκεκριμένες σημαίες στα παιδιά την ημέρα του μακεδονικού αγώνα και όχι την ημέρα της εθνικής μας εορτής.

Ο ίδιος δε, ξεκαθαρίζει, ότι κατά την Παρέλαση, οι μαθητές παρελαύνουν αποκλειστικά και μόνο με το εθνικό μας σύμβολο που είναι η ελληνική σημαία.

Λίγο πριν την παρέλαση μάλιστα οι γονείς έδιναν σημαίες στα παιδιά τους, τις οποίες όπως ισχυρίζονται οι δάσκαλοι της περνάν ώστε τα παιδιά να μην παρελάσουν με αυτές.