13 Δεκεμβρίου, 2019

Press Room

Σέρρες: “Ερωτό-κυκλοι’’, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, στις 8:30’ μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο ΑΣΤΕΡΙΑ


Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ & το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ στα πλαίσια της Πολιτείας των Ευχών και με αφορμή το έτος Ερωτόκριτου, διοργανώνουν παράσταση με το έργο του ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ‘’Ερωτό-κυκλοι’’, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, στις 8:30’ μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο ΑΣΤΕΡΙΑ. Το έργο θα παρουσιαστεί από το δεκαμελές «Σύνολο Λόγου & Μουσικής» του Μουσικού Εργαστηριού Σερρών και σ’ αυτόν τον όγδοο σταθμό του, θα έχει την υποστήριξη της ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ Ν.ΣΕΡΡΩΝ ‘’ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ’’

Στην πρώτη του εκδοχή το έργο ‘’Ερωτό-κυκλοι’’ παρουσιάστηκε στην Ξάνθη, στις Σέρρες (τα έσοδα διετέθησαν για τη λειτουργία του λευκού ταξί των κινητικά αναπήρων), στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης (για τα 100 χρόνια της Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας), στο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας Κύπρου, & στο φεστιβάλ του Δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής.
Στην τελευταία και τελική του εκδοχή παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του έτους Ερωτόκριτου που είναι το 2019, στην Κατερίνη και τη Λεμεσό. Σε συνεργασία πάντα με τους τοπικούς Κρητικούς Συλλόγους.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, στις 8.30’ μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο ΑΣΤΕΡΙΑ
Είσοδος ελεύθερη
***Αντί εισιτηρίου, την ημέρα της παράστασης θα συγκεντρωθούν στο Φουαγιέ του Θεάτρου τρόφιμα μακράς διάρκειας για την κοινωνική κουζίνα του Δήμου Σερρών & το κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών & Νιγρίτης.