13 Νοεμβρίου, 2019

Στέφανος Τσαβέας

Σέρρες: “Επί τάπητος” τα θέματα που απασχολούν τους Σερραίους Πυροσβέστες


Στις Σέρρες βρέθηκαν σήμερα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας και μέλη της “Δημιουργικής Συμμαχίας Πυροσβεστών”.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας κα.Βάσω Χαρέλα και κ.κ.Αντώνης Μαρίνος και Γιάννης Μήλτσιος, μαζί με τα μέλη της “Δημιουργικής Συμμαχίας Πυροσβεστών” κ.κ.Χρόνη Μαυροβουνιώτη και Πασχάλη Προβητσάκη επισκέφθηκαν αρχικά το Δημαρχείο Σερρών και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Σερρών κ.Αλέξανδρο Χρυσάφη, στον οποίο, μεταξύ άλλων, έθεσαν το θέμα της ανέγερσης νέου κτηρίου για την Πυροσβεστική Υπηρεσία των Σερρών, αλλά και την αναβάθμιση της σε Σταθμό Α’ Τάξης.

Στη συνέχεια μετέβησαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών, όπου, στις συναντήσεις που είχαν, αναφέρθηκαν σε θεσμικά και τοπικά θέματα που απασχολούν τους πυροσβέστες, ενώ υπήρξε και ενημέρωση για το βαθμολογιο, το μισθολόγιο, το επερχόμενο ασφαλιστικό και τα θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια των επαφών που έχει το κλιμάκιο αυτό το διάστημα με τους πυροσβέστες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.