19 Φεβρουαρίου, 2021

Στέφανος Τσαβέας

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Σέρρες: “Άγρια” καταδίωξη διαρρήκτη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ


Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στις Σέρρες, όταν εταιρία security ενημέρωσε το κέντρο επιχειρήσεων ότι άτομα έχουν εισέλθει σε επιχείρηση που εδρεύει στην βιομηχανική περιοχή προκειμένου να κλεψουν το χρηματοκιβώτιο.

Άμεσα 3 οχήματα της ΟΠΚΕ Σερρών, καθως και άλλοι σταθμοί της πόλης και της περιφέρειας κινήθηκαν για το σημείο, όπου όταν έγιναν αντιληπτοί από τους δράστες, ένας εξ αυτών τράπηκε σε φυγή με όχημα μάρκας BMW, στο οποίο είχε ήδη φορτώσει το χρηματοκιβώτιο.

Το όχημα κινούμενο με ιλιγγιώδη ταχύτητα επιχείρησε να διαφύγει από παραδρομους και χωματόδρομους της ευρύτερης περιοχής. Ακολούθησε καταδίωξη, η οποία κράτησε αρκετή ώρα και αφού το εν λόγω όχημα διέσχισε σχεδόν τον μισό Νομό, έπειτα από εξαιρετικά συντονισμένες και άκρως επαγγελματικές ενέργειες τόσο της ΟΠΚΕ, όσο και του Α.Τ Ηράκλειας, εγκλωβίστηκε το όχημα, για αυτό και ο δράστης αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης, αφού πρώτα επιχείρησε να εμβολίσει τα οχήματα της ΟΠΚΕ.

Ο δράστης φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για περιπτώσεις κλοπών και ληστειών και είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του. Το όχημα κατασχέθηκε και εντός του βρέθηκαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο δεν πρόλαβαν να το παραβιάσουν, διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια  και κουκούλες.

φωτιστικά inde.gr