28 Αυγούστου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Σέρρες: Πρώτη συνάντηση με χαμόγελα για τα “λιονταράκια”


Με το «δεξί» ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Αυγούστου, η νέα αθλητική χρονιά για τη Lions Basketball Academy, αφού τα ανοιχτά γήπεδα της Κοιλάδας «γέμισαν» από παιδικά χαμόγελα στην πρώτη συνάντηση των μικρών αθλητών!
Η πρώτη μέρα περιελάμβανε τις εγγραφές των νεαρών καλαθοσφαιριστών, την παραλαβή του αθλητικού υλικού και τη γνωριμία με τους ανθρώπους του προπονητικού team!
Ο υπεύθυνος προπονητής της LBA, πολύπειρος αθλητής και πρώτος σκόρερ της Α2 Εθνικής, Κώστας Τότσιος παρουσίασε το όραμα και τους στόχους της Ακαδημίας, δίνοντας έμφαση τόσο στη σωστή εκμάθηση του αθλήματος μέσω της ψυχαγωγίας όσο και στην ορθή διαπαιδαγώγηση των μικρών αθλητών, καθώς βασικός στόχος του ίδιου αλλά και όλου του προπονητικού επιτελείου της Lions Basketball Academy είναι τα παιδιά να αγαπήσουν όχι απλά το μπάσκετ, αλλά τον ίδιο τον αθλητισμό, εντρυφώντας στις αρχές του, ώστε να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι!

Υπενθυμίζεται ότι φέτος η Ακαδημία μας θα λειτουργήσει τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, λαμβάνοντας τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης για την ασφαλή άθληση των νεαρών αθλητών μας!

Πληροφορίες για εγγραφές στα τηλέφωνα:

694 472 9648 (Τότσιος Κώστας – Υπεύθυνος Προπονητής)

694 474 0317 (Σταυρόπουλος Ανέστης – Υπεύθυνος Ακαδημίας)

697 406 1137 (Μαντζαρίδης Μίλτος – Υπεύθυνος Ακαδημίας)

Lions Basketball Academy…αθλητές σήμερα…καλύτεροι άνθρωποι αύριο!!

φωτιστικά inde.gr