5 Δεκεμβρίου, 2019

Press Room

Σέρρες: Πανελλήνια Ομαδική διάκριση στην Αντιπτέριση πέτυχε ο ΠΛΑΤΩΝ Σερρών


Με την καλύτερη θέση από συστάσεως του συλλόγου γύρισε στις Σέρρες ο ΠΛΑΤΩΝ Σερρών και αυτή είναι η 4η μεταξύ των κορυφαίων . Οι αγώνες ήταν για γερά νεύρα και πολλές συναντήσεις κρίθηκαν στις λεπτομέρειες . Οι πρωταγωνιστές της ομάδας Σωτηρίου και Κιοσσές την οδήγησαν στον μικρό τελικό όπου έχασε η ομάδα των Σερρών από την Θήβα με 3-2 στον τελευταίο αγώνα και έτσι βελτίωσε και πάλι την κατάταξή της κατά μια θέση σε σχέση με την 5η περσινή.
Οι 12 καλύτερες ομάδες της χώρας συναντήθηκαν στο κλειστό του Πύργου ( 30/11-1/12 ) για το μεγαλύτερο πρωτάθλημα της Αγωνιστικής Χρονιάς . Πρωταθλητής για 2η συνεχόμενη χρονιά ο ΟΑΓΩ Θεσσαλονίκης που επίσης κέρδισε οριακά στον τελικό 3-2 το Ρούπελ Σιδηροκάστρου! Πολύ καλά πήγαν και οι άλλες ομάδες της περιφέρειας Σερρών κατακτώντας την 5η θέση το Κάστρο και την 8η ο Δίας .
Με την Ομάδα του ΠΛΑΤΩΝ αγωνίσθηκαν οι εικονιζόμενοι στη φωτογραφία όρθιοι από δεξιά προς τα αριστερά: Κιοσσές Ραφαήλ , Στάμος Βασίλειος , Ρακιτζής Βασίλειος , Μανδάνας Αναστάσιος , Καντζόγλου Αλέξανδρος ( κόουτς). Κάτω από δεξιά προς τα αριστερά: Δημητριάδου Χριστίνα , Καντζόγλου Μαρία , Κουτσούρη Ευαγγελία , Σωτηρίου Ματίνα .