6 Μαΐου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Σέρρες: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε λεωφορείο με 20 και πλέον επιβάτες στα διόδια Στρυμονικού


Αστυνομικοί σταμάτησαν λεωφορείο στα διόδια Στρυμονικού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για επιχείρηση αστυνομικών της Θεσσαλονίκης, στην οποία συνέδραμαν και αστυνομικοί της Τροχαίας Σερρών.

Πρόκειται για το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο των 17.30 Σερρών-Θεσσαλονίκης και στο οποίο φέρονται να επέβαιναν περισσότεροι από 20 άνθρωποι. Οι αστυνομικοί φέρονται να ζήτησαν τις ταυτότητες του οδηγού και όλων των επιβατών, ενώ πληροφορίες, που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, τους θέλουν να προσήγαγαν και μία γυναίκα. Στην πορεία θα φανεί αν αυτό ισχύει.

Ωστόσο, το λεωφορείο έμεινε ακινητοποιημένο για 35 περίπου λεπτά, ενώ οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τους αστυνομικούς να έχουν ζητήσει και το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες στο σταθμαρχείο του Στρυμονικού. Η πρώτη εικόνα δείχνει ότι πρόκειται για σοβαρή υπόθεση, ωστόσο αυτό αν ισχύει θα αποδειχθεί μόνο όταν θα ολοκληρωθεί η έρευνα και θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση.

Πάντως, οι επιβάτες αρχικά αναστατώθηκαν και ρωτούσαν τι συμβαίνει, μέχρι που περίπου 35 λεπτά μετά το λεωφορείο συνέχισε το δρομολόγιό του.

φωτιστικά inde.gr