15 Οκτωβρίου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Σέρρες: Μεγάλη απήχηση είχε ο εμβολιασμός πόρτα-πόρτα


Μεγάλη απήχηση είχαν οι εμβολιασμοί που πραγματοποιήθηκαν σε απομακρυσμένα χωριά του νομού Σερρών από κλιμάκιο γιατρών της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Το πρόγραμμα αυτό δίνει τη δυνατότητα εμβολιασμού στους πολίτες , οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο μέχρι σήμερα δεν είχαν την δυνατότητα να εμβολιαστούν στα εμβολιαστικά κέντρα που ήδη λειτουργούν στις δομές υγείας.

Οι πολίτες εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο της Pfizer.

Στόχος η περαιτέρω ενίσχυση των εμβολιασμών, ώστε να μην υπάρχει καμία «δικαιολογία» για τον μη εμβολιασμό όλων των πολιτών. Σε αυτό εξάλλου στοχεύουν και οι «καταδρομικοί» εμβολιασμοί, οι οποίοι εξυπηρετούν τους πολίτες που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές και δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στα εμβολιαστικά κέντρα ή εκείνους που θέλουν να επιλέξουν το εμβόλιο της Pfizer, έναντι άλλων εμβολίων που παρέχονται στην περιοχή τους.

Η ΥΠΕ είχε αποστείλει στους δήμους έγγραφο με το οποίο ζητούσε να συγκεντρώσουν στοιχεία πολιτών, που για τους παραπάνω λόγους δε δύνανται να εμβολιαστούν. Τα αιτήματα ομαδοποιήθηκαν και κλιμάκια της 4ης ΥΠΕ, με τη βοήθεια του υγειονομικού προσωπικού των κατά τόπους περιφερειακών ιατρείων, προχωρούν στους εμβολιασμούς.
Στην Π.Ε. Σερρών, οι “καταδρομικοί”εμβολιασμοί ξεκίνησαν με τον δήμο Αμφίπολης, ενώ ακολούθησαν οι Δήμοι Εμμανουήλ Παππά, Σερρών και Σιντικής.

Οι κάτοικοι του Νομού Σερρών υποδέχτηκαν με χαρά την συγκεκριμένη φράση και προσήλθαν μαζικά ώστε να εμβολιαστούν.

 

 

φωτιστικά inde.gr