3 Νοεμβρίου, 2020

Press Room

Σέρρες: Μεγάλα παράπονα για το κλείσιμο του Κ.Υ. Μαυροθάλασσας από τους κατοίκους.


Μεγάλα παραπόνα στους κατοίκους της Μαυροθάλασσας και των γύρω χωριών δημιούργησε η απόφαση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας να κλείνει στις 3 το μεσημέρι προκειμένου οι γιατροί να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο νοσοκομείο των Σερρών το οποίο έχει μεγάλη ανάγκη από ανθρώπινο δυναμικό . Σήμερα ο πρόεδρος του χωριού, συνοδεία του Δημάρχου Αθανάσιου Μασλαρινού επισκέφτηκαν τον αντιπεριφερεάρχη, ζητώντας του, το κλείσιμο αυτό, να κρατήσει μόνο 14 ημέρες και να μην είναι κάτι μόνιμο.
«Γνωρίζουμε και κατανοούμε τις ανάγκες του νοσοκομείου, αλλά θέλουμε μετά τις 15 Νοεμβρίου το κέντρο υγείας όχι μόνο να λειτουργεί κανονικά αλλά παράλληλα και να ενισχυθεί τόνισε ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός ο οποίος και διευκρίνησε ότι, Οι ασθενείς προκειμένου να εξυπηρετηθούν από το μεσημέρι και μετά, θα πρέπει να επισκέπτονται το κέντρο υγείας Νιγρίτας , ενώ αν είναι κάτι πιο σοβαρό πρέπει να επισκεφτούν το νοσοκομείο των Σερρών.
«Συμμερίζομαι την αγωνιά τους και θέλω να βοηθήσω , αλλά την ώρα της μάχης πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη», ήταν η απάντηση του αντιπερειφερεάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου.

https://youtu.be/V5MG8sSNnmo