21 Οκτωβρίου, 2020

Βαΐα Βαΐδου

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Σέρρες: Κρούσμα κορονοϊού στο Δήμο Εμμανουήλ Παπά


Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε εργαζόμενος του Δήμου Εμμανουήλ Παπά, ο οποίος εργαζόταν στο δεύτερο όροφο του Δημαρχείου και πιο συγκεκριμένα κοντά στο γραφείο του Δημάρχου. Μετά την ανακοίνωση του θετικού τεστ ο Δήμαρχος ήρθε σε επικοινωνία με το Νομίατρο Σερρών προκειμένου να ακολουθήσουν ορθά τις οδηγίες και στην περίπτωση που έχουν κολλήσει και άλλα πρόσωπα, να μην καταφέρουν να μεταδώσουν τον ιό.

Έτσι ο Δήμος μπαίνει σε καραντίνα, όπως και ο Δήμαρχος Δημήτρης Νότας, με το Γενικό γραμματέα κύριο Βύρωνα Μπάλτσιο και άλλα έξι υπηρεσιακά στελέχη.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Δήμος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση :

«Σημειώθηκε θετικό κρούσμα COVID-19 σε υπηρεσιακό στέλεχος του Δήμου. Ο σχετικός διαγνωστικός έλεγχος διενεργήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2020 με τα αποτελέσματα να εκδίδονται σήμερα 20 Οκτωβρίου 2020.

Υπήρξε επικοινωνία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. με το τμήμα Δημόσιας Υγείας, της Διεύθ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. και το Νομίατρο κ. Αναστάσιο Αναστασιάδη.

Ακολουθώντας το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ,

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ-ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ-ΣΕ-ΧΩΡΟΥΣ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΤΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΤΟΜΕΑ

τίθενται σε κατ’ οίκον περιορισμό:

-Ο Δήμαρχος, κ. Δημήτριος Νότας
-Ο Γεν. Γραμματέας κ. Βύρων Μπάλτσιος
-και έξι (6) υπηρεσιακά στελέχη

Απολύμανση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου σήμερα μετά την αποχώρηση των εργαζομένων.

Διαγνωστικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν σε όλο το προσωπικού του Δημαρχείου την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 κατόπιν των σχετικών οδηγιών του Νομιάτρου.

Από αύριο 21 Οκτωβρίου οι υπηρεσίες του Δήμου θα υποδέχονται το κοινό από τις 09:00 έως τις 13:00. Συνιστάται να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για την αποφυγή συνωστισμού.

2321352600 – 232135610 – 232152685

*Το Γραφείου του Δημάρχου θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.»

φωτιστικά inde.gr