5 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

Σέρρες: Κλιμάκιο του ΚΚΕ στη δομή Προσφύγων


Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Λεωνίδα Στολτίδη, επισκέφτηκε την Δομή Προσφύγων των Σερρών , με σκοπό να διαπιστώσει την κατάσταση την οποία βιώνουν όσοι διαμένουν εκεί.

Το κλιμάκιο κατέγραψε τα προβλήματα της δομής, ώστε να ζητηθούν λύσεις από την κεντρική πολιτεία, ενώ επίσης θα ζητηθεί κ η βοήθεια όλων των πολιτών ώστε οι προσφυγές να έχουν τροφή κ νερό.

Η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ Σερρών εξέδωσε ανακοίνωση , αναφορικά με το ψήφισμα που εκδόθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών ,το οποίο κάνει λόγο για ρατσισμό και ακραίες συμπεριφορές, με τον Βουλευτή β Θεσσαλονίκης να αναφέρει ότι κατανοεί τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργούνται από την ανισοκατανομή και την αγανάκτηση που μπορεί να προκαλούν, αφού όπως επισήμανε οι Έλληνες δεν είναι σε καμία περίπτωση ρατσιστές και πάντα βοηθούσαν όπως μπορούσαν.

Το θέμα της διαχείριση των προσφύγων είναι τεράστιο, και η λύση σύμφωνα με το ΚΚΕ είναι να αποδοθεί γρήγορα άσυλο ώστε οι πρόσφυγες να φύγουν για άλλες χώρες. Ο κύριος Στολτίδης μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι δεν πρέπει να ξεχωρίσουμε τους πρόσφυγες από τους Μετανάστες.