18 Σεπτεμβρίου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Σέρρες: Κατεστραμμένα και επικίνδυνα τα πεζοδρόμια – Να πάρει τέλος η άθλια εικόνα τους ζητούν οι Σερραίοι (Βίντεο & Φωτογραφίες)


Σε άθλια κατάσταση βρίσκονται τα περισσότερα πεζοδρόμια εκτός του κέντρο της πόλης των Σερρών όπου κυκλοφορούν καθημερινά χιλιάδες πολίτες.

Σπασμένα πλακάκια, λακούβες, ρίζες των δέντρων που προεξέχουν , σηκωμένες ή και ανύπαρκτες Πλάκες πεζοδρομίου  συνθέτουν την εικόνα τους σε μια από τις κεντρικότερες όδους της πόλης των Σερρών που δεν είναι άλλη από την οδό Μεραρχίας.

Περπατώντας οι πολίτες κινδυνεύουν από ατυχήματα, ενώ τη νύχτα τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα λόγω του ελλιπούς φωτισμού. Η κατάσταση έχει διαμορφωθεί μετά από πολλά χρόνια αδιαφορίας με τους σερραίους να ζητούν επιτέλους η δημοτική αρχή να μεριμνήσει και να δώσει λύση στην ταλαιπωρία τους.

Δύσκολη η κατάσταση και για όσους κινούνται με αναπηρικά αμαξίδια όπου ακόμη και οι ράμπες είναι σπασμένες.

Στην οδό Βενιζέλου η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη, καθώς εκεί οι κάτοικοι πρέπει να περπατούν σε ορισμένα σημεία πάνω στο δρόμο. Πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν πως ο Δήμος ξεκινά και σταματά γύρω από το κέντρο, γι’αυτό και επιλέγονται τα έργα “βιτρίνας” ενώ υπάρχουν και κάποιοι που προκαλούν το Αλέξανδρο Χρυσάφη να κάνει μια βόλτα με τα πόδια και να δει την κατάσταση και έξω από το γραφείο του!

φωτιστικά inde.gr