23 Οκτωβρίου, 2020

Press Room

Σέρρες: Φέρεται να έβγαλε όπλο κατά αθίγγανου που πήγε να τον κλέψει στο Καμαρωτό


Έβγαλε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί χθες το απόγευμα ένας κάτοικος του Καμαρωτού του Δήμου Σιντικής, όταν ήρθε αντιμέτωπος με Ρομά διαρρήκτες οι οποίοι πήγαν να κλέψουν το αυτοκίνητο του.
Το συμβάν εκτυλίχθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα με τις σφαίρες να πέφτουν εναντίων των διαρρηκτων  εκ των οποίων ο ένας τραυματίστηκε ελαφριά στο πρόσωπο.
Σήμερα το πρωί ο ιδιοκτήτης που πυροβόλησε οδηγήθηκε στον εισαγγελέα χωρίς να θέλει να πει το παραμικρό.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Σερρών πέρασαν

Χειροπέδες σε έναν 28χρονο και δύο ανηλίκους 25 και 13 ετώ.
Πιο συγκεκριμένα Όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα μη λειτουργικό όχημα που βρισκόταν σε οικόπεδο ιδιοκτησίας ενός 53χρονου.
Επίσης συνελήφθη και ο προαναφερόμενος ιδιοκτήτης, καθώς αντιλαμβανόμενος την παρουσία τους, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 28χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.
Επιπλέον, συνελήφθη ο 45χρονος πατέρας ενός ανηλίκου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν και οι Ρομά που προσπάθησαν να τον κλέψουν, με τους συγγενείς τους να βρίσκονται έξω από τα δικαστήρια και να δηλώνουν ότι ο ιδιοκτήτης δεν έπρεπε να πυροβολήσει
Αυτό που περιμένουν οι Ρομά είναι να τιμωρηθεί ο ιδιοκτήτης ο οποιος πυροβόλησε κατά των συγγενών τους την ώρα που πήγαν να τον κλέψουν.
Η υπόθεση πήρε αναβολή με τους συγγενείς του κατηγορούμενου να απειλούν τον ιδιοκτήτη του οχήματος.