12 Φεβρουαρίου, 2021

Press Room

Σέρρες: Έτοιμος ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας για τη “ΜΗΔΕΙΑ”


Σε πλήρη ετοιμότητα τίθεται ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας των Δήμων και της περιφερειακής ενότητας Σερρών εν όψει της διέλευσης της κακοκαιρία «Μήδεια» μέσα στο διάστημα των επόμενων ημερών. Όπως επισημάνθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση οι πολίτες θα πρέπει να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους, ενώ εάν παραστεί ανάγκη, θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε στα οχήματά τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλου πραγματοποιήθηκε εκτάκτως, σήμερα Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021, τηλεδιάσκεψη με τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών, ενόψει των εκτάκτων καιρικών φαινομένων που αναμένονται για την περιοχή μας.
Αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης ο μεταξύ τους συντονισμός, για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, που στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι ο παγετός.

Όπως επισημάνθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση οι πολίτες θα πρέπει να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους, ενώ εαν παραστεί ανάγκη, θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε στα οχήματά τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης γνωστοποιεί ότι στην είσοδο του Διοικητηρίου υπάρχουν διαθέσιμα προς χρήση από τους πολίτες σακιά με αλάτι.