11 Μαΐου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Σέρρες: Ελεύθεροι αφέθηκαν η 36χρόνη και ο 30χρονος που κατηγορούνταν για υπόθεση εκβίασης.


Ελεύθεροι αφέθηκαν η 36χρονη και ο 30χρονος που κατηγορούνταν για την υπόθεση της σκηνοθετημένης απαγωγής και εκβίασης, η οποία έχει απασχολήσει το πανελλήνιο.

Πρόκειται για το αποκλειστικό ρεπορτάζ που είχε προβάλει το Δίκτυο Τηλεόραση την Πέμπτη 6 Μαϊου, όταν αστυνομικοί των Τμημάτων Εγκλημάτων κατά Ζωής -Προσωπικής Ελευθερίας και Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Τροχαίας Σερρών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών προχώρησαν σε έλεγχο σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ν.Σερρών με 25 επιβάτες και συνέλαβαν μία 36χρονη, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση εκβίασης σε βάρος 56χρονης γυναίκας και του 30χρονου γιου της, και οι δύο συγγενείς της.

Μάλιστα, 30χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν συνεργός της, σύμφωνα με την αστυνομία είχε έρθει το πρωί της 6ης Μαϊου σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα υποψήφια θύματά του και προφασιζόμενος ότι έχει απαγάγει την 36χρονη γυναίκα, αξίωσε εκβιαστικά χρηματικό ποσό, μετερχόμενος ταυτόχρονα απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα. Αρχικά συνελήφθη η 36χρονη και στη συνέχεια και ο 30χρονος, οι οποίοι σήμερα οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, με τον Σερραίο Δικηγόρο Γιώργο Παρηγόρη, που εκπροσωπεί τον 30χρονο συλληφθέντα να τονίζει ότι ο πελάτης του από την πρώτη στιγμή ομολόγησε τις πράξεις του και συνεργάστηκε με τις αρχές.

Ο κ.Γιώργος Παρηγόρης υπογράμμισε πως, ο πελάτης του επέστρεψε και μέρος του χρηματικού ποσού.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του 30χρονου, το οποίο τελικά είναι αεροβόλο, για το οποίο δεν απαιτείται άδεια οπλοκατοχής.

Ο κ.Γιώργος Παρηγόρης σημείωσε ότι ο πελάτης του ενεπλάκη στην υπόθεση, επειδή βρέθηκε σε οικονομικό αδιέξοδο από τα αλλεπάλληλα lockdown.
Μετά και από όλα αυτά, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο τον κατηγορούμενο, αλλά και τη συγκατηγορουμένη του.

φωτιστικά inde.gr