20 Οκτωβρίου, 2021

Press Room

Σέρρες: Έφυγε από τη ζωή ο Θεόδωρος Αραμπατζής. Θρηνεί η τοπική αυτοδιοίκηση.


Θρηνεί σήμερα ο Δήμος Σερρών μετά την απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Θεόδωρου Αραμπατζή, ο οποίος αν και εμβολιασμένος έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό , μετά από επιπλοκές που δημιουργήθηκαν κατά την νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Η Σερραϊκή κοινωνία πενθεί και θρηνεί ένας σπουδαίο αυτοδιοικητικό, ένα επιχειρηματία έναν οικογενειάρχη.

Ο Θεόδωρος Αραμπατζής ασχολούνταν με την τοπική αυτοδιοίκηση περίπου 20 χρόνια, αφού διατέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στον Καποδιστριακό Δήμο Καπετάν Μητρούση, ενώ το 2010 με τη δημιουργία του Καλλικράτη βρέθηκε στο πλευρό του Πέτρου Αγγελίδη όπου και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος. Ο Θεόδωρος Αραμπατζής υπηρέτησε το δήμο Σερρών από πολλά πόστα αφού διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, του Αυτοκινητοδρομίου και του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.

Το 2018 είχε θέσει υποψηφιότητα στη δημοτική πρωτοβουλία Σερραίων ώστε να είναι αυτός ο συνεχιστής του Πέτρου Αγγελίδη και αυτός που θα διεκδικήσει ως επικεφαλής το Δήμο τον Σερρών.

Στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές η παράταξη ήρθε 3η με τον Θεόδωρο Αραμπατζή να συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του ως αυτοδιοικητικός έχοντας το ρόλο της αντιπολίτευσης.

Όλοι κάνουν λόγο για ένα εξαίρετο άνθρωπο, ένα υπηρέτη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ένα χαρισματικό άνθρωπο που αγωνιούσε και μαχόταν για το καλό του τόπου του.

Ο Θεόδωρος Αραμπατζής ηταν μόλις 62 ετών, γεννήθηκε το 1959 και ήταν παντρεμένος με την Ελένη Δεληγκιωζη και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Γιώργο, την Παναγιώτα και την Μαρία.