,

12 Απριλίου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Σέρρες, Δήμος Αμφίπολης : Παραλαβή οχημάτων για το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι


Ο Δήμος Αμφίπολης παρέλαβε σήμερα δύο νέα οχήματα που θα διατεθούν στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» , προσφορά των εταιρειών AUTOHELLAS-HΕRTZ και SΙΧΤ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του προγράμματος καθώς και των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης που έχει συστήσει από την πρώτη στιγμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής από την έναρξη της πρωτόγνωρης αυτής κρίσης έχει προχωρήσει στην δημιουργία δομών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης στον Δήμο Αμφίπολης και είναι συνεχώς σε στενή συνεργασία με την ΚΕΔΕ και την ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας.

Έτσι μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Δ. Παπαστεργίου και με τη στήριξη του Πρωθυπουργού, ενισχύεται ακόμη περισσότερο η «Συμμαχία Ευθύνης και Αλληλεγγύης» που έχει δημιουργήσει η Αυτοδιοίκηση, για τη στήριξη της λειτουργίας των κοινωνικών δομών των Δήμων και ειδικότερα του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε :

Τα 705 οχήματα που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα για τις 880 δομές του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», αυξήθηκαν μετά τις προσφορές της Toyota ΕΛΛΑΣ με 150 αυτοκίνητα, της επιτροπής «Ελλάδα 2021» με 20 αυτοκίνητα και της εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων SIXT με 20 οχήματα.

Η Αυτοδιοίκηση με τους 2.900 εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και υπαλλήλους από άλλες υπηρεσίες ( συνολικά 4.000) και στην περίοδο της καραντίνας λόγω του φονικού κορωνοϊού είναι δίπλα σε κάθε πολίτη κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη, σε συνεργασία και με στήριξη από τα Υπουργεία Εσωτερικών και Εργασίας.

Κανείς δεν θα είναι μόνος του σε αυτή τη μάχη.

Δίνουμε κάθε μέρα τη μάχη για να ζουν όλοι με ασφάλεια κι αξιοπρέπεια.

Μέσα από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», εξυπηρετούμε σε όλη την Ελλάδα πάνω από 75.000 συνανθρώπους μας, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται διαρκώς, οι οποίοι που έχουν ανάγκη από μια ανθρώπινη επαφή, φάρμακα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο Δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου για την πολύ σημαντική του αυτή πρωτοβουλία και δηλώνει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση με έργα και πράξεις και όχι με λόγια, βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον πολίτη και στον κάθε συνάνθρωπο που έχει ανάγκη βοήθειας και κοινωνικής αλληλεγγύης.

πηγή: serraikanea.gr

φωτιστικά inde.gr