9 Ιανουαρίου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Σέρρες-Δ.Σιαμάγκας: Προετοιμασία πριν το σχολικό κουδούνι της Δευτέρας


Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά του Δήμου Σερρών ενόψει της δια ζώσης λειτουργίας των δημοτικών ,νηπιαγωγείων και ειδικού σχολείου Σερρών , το πρωί της Δευτέρας, δήλωσε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών ο Δημήτρης Σιαμάγκας, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δ/ντής του 18ου δημοτικού Σερρών.

«‘Ήδη εδώ και δύο μέρες οι καθαρίστριες επέστρεψαν στα σχολεία για τον καθαρισμό και τον αερισμό τους, ενώ έχουν προβλεφθεί όλα τα απαραίτητα για την θέρμανση των σχολικών μονάδων ενώ είναι γεμάτες όλες οι δεξαμενές πετρελαίου».

Ο κ. Σιαμάγκας αναφέρθηκε και στις ζημιές που υπέστησαν δύο εκπαιδευτήρια (Ειδικό σχολείο και νηπιαγωγείο Σερρών)από τις τελευταίες πλημμύρες και πρέπει να γίνει αντικατάσταση σχεδόν του συνόλου της κεραμοσκεπής. Σημείωσε πως τώρα προχωρούν σε μερική αποκατάσταση, καταθέτοντας παράλληλα πρόταση για ένταξη και χρηματοδότηση στο Αυτοδιοικητικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» λόγω της μεγάλη δαπάνης που απαιτείται.

Ο πρόεδρος των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Πασχάλης Στεφάνου μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΤ Σερρών είπε πως δεν μπορεί να εφαρμοσθεί η διαφορετική ώρα προσέλευσης των παιδιών όπως και η είσοδος και έξοδος των μαθητών από διπλές εισόδους στα σχολεία.

φωτιστικά inde.gr