31 Οκτωβρίου, 2019

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Σέρρες: Αναστάτωση στο κυνοκομείο με την “έξωση” των Γερμανών εθελοντών – Ψέματα όλα απαντά ο αντιδήμαρχος


“ΕΛΕΟΣ”… με αυτή τη φράση απαντά ο κύριος Δινακης στα όσα ακούγονται τα τελευταία 24 ωρα και αφορούν την έξωση των Γερμανών εθελοντών από το κυνοκομείο των Σερρών.

Οι πληροφορίες θέλουν ο κύριος Δινακης να έδωσε εντολή να καθαρίσει ο χώρος όπου οι εθελοντές είχαν τις τροφές τους , το πλυντήριο και το στεγνωτήριο αλλά και ένα ψυγείο όπου είχαν φάρμακα για τα αδέσποτα του κυνοκομείου, χωρίς να έχει οριστεί χώρος όπου θα μεταφερθούν οι εθελοντές .

Ο αντιδήμαρχος του κυνοκομείου απαντά ότι αυτό που θελαν ήταν απλά να βάψουν το χώρο χωρίς ωστόσο να τους κάνουν έξωση.

Ο κυριος Δινάκης δεν μπόρεσε να εξηγήσει για πιο λόγο οι δυο κτηνίατροι δεν μπορούν να έχουν γραφείο στον ίδιο χώρο.

Ο κτηνίατρος που προσλαμβάνεται

Οι πληροφορίες θέλουν να είναι στενός συγγενής του κυρίου Δινάκη, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι στο κυνοκομείο δεν θα αλλάξει τίποτε και οι Γερμανοί εθελοντές θα μπορούν να φιλοξενηθούν και σε διπλανό χώρο.

Βέβαια πρέπει να επισημανθεί πως οι Γερμανοί εθελοντές εάν φύγουν από το κυνοκομείο το κόστος για το δήμο σε τροφές αλλά και νοσηλεία ζώων θα αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό και ουδείς γνωρίζει εάν ο Δήμος έχει στον προϋπολογισμό του τόσα χρήματα για το κυνοκομειο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η «έξωση» υφίσταται όπως και η δυσαρέσκεια των εθελοντών προς το πρόσωπο του κυρίου Δινάκη και της Δημοτικής αρχής.

φωτιστικά inde.gr