22 Οκτωβρίου, 2019

Βαΐα Βαΐδου

Σέρρες: 170 Νέοι Πρόσφυγες φτάνουν στο Δήμο Σερρών


17 νέοι Πρόσφυγες στη δεύτερη δομή και 150 περίπου στην Αετόπετρα και την Κανέλα θα φτάσουν μέχρι και αύριο το μεσημέρι στο δήμο Σερρών. Με αυτές τις αφίξεις ο αριθμός των προσφύγων στις Σέρρες θα ξεπερνά τα 1300 άτομα, με το δήμαρχο Σερρών να χαρακτηρίζει τον αριθμό ιδιαίτερα υψηλό, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει καμία ισοκατανομή σε σχέση με άλλους νομούς.

Ο κύριος Χρυσάφης, ξεκαθάρισε ότι εάν ο αριθμός των προσφύγων μεγαλώσει επικίνδυνα σε σχέση με άλλους δήμους τότε θα υπάρξει νέα διαμαρτυρία προς το αρμόδιο υπουργείο.
Έπίσης στον αέρα μέχρι και σήμερα παραμένει και η αποκομιδή απορριμμάτων στη δεύτερη δομή ενώ συζητάτε και η τιμολογιακή πολιτική που αφορά στην πρώτη δομή καθώς μέχρι σήμερα χρεώνεται ως απλή οικία.

Ο Αλέξανδρος Χρυσάφης ξεκαθάρισε ότι δεν θα κάνει παζάρια με το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής και θα κοιτάξει μόνο το καλό των Σερραίων, αναμένοντας να δούνε τη χρέωση που θα επιβληθεί.

“Χθες αργά το βράδυ είχα ενημερώσει από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για την έλευση των νέων προσφύγων στην Αετόπετρα και την κανέλα”, ξεκαθαρίζει από την πλευρά του και ο ιδιοκτήτης των 2 ξενοδοχείων Γιώργος Νυχτοπάτης.