19 Απριλίου, 2021

Press Room

«Σας ευχαριστούμε» – Το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών προς τους εθελοντές αιμοδότες


Συγκινητική ήταν η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών στο κάλεσμα που δέχθηκαν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην αιμοδοσία που διοργανώθηκε, μέσω της Αντιπεριφέρειας Σερρών, της Αντιπεριφέρειας Υγείας, του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και το «Όλοι μαζί μπορούμε», την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου των Σερρών.

Η αιμοδοσία ήταν μία πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας  Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος έχοντας υπόψη τις σοβαρές ελλείψεις στα αποθέματα αίματος στα Νοσοκομεία της χώρας, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού, αποφάσισε την διοργάνωση αιμοδοσιών σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της ΠΚΜ.

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την προσέλευση των πολιτών στην αιμοδοσία εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της ΠΚΜ κ. Χρήστος Μήττας, τους οποίους και ευχαρίστησε δημόσια για την εθελοντική προσφορά τους, ενώ  συνεχάρη τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο για την άψογη διοργάνωση, κατά την οποία, όπως επεσήμανε τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία τους.

Ο κ. Σπυρόπουλος από την πλευρά του ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν να αιμοδοτήσουν και κυρίως τους νέους, που απέδειξαν με το βροντερό παρών τους, την ενσυναίσθησή τους προς τον συνάνθρωπο. Δήλωσε δε ότι είναι στην διάθεση κάθε κοινωνικής ομάδας που επιθυμεί να διοργανώσει ανάλογες δράσεις.