1 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

Ρόδος: Η πιο αφελής Γερμανίδα – Άφωνοι οι αστυνομικοί από το περιεχόμενο της καταγγελίας της!


Η Γερμανίδα ήρθε για διακοπές στη Ρόδο και της άρεσε. Κάποια στιγμή άρχισε να κάνει λάθη και να συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Παρόλα αυτά η ίδια συνέχιζε στο… ίδιο μονοπάτι!

Ενώπιον των ποινικών και αστικών δικαστηρίων αναμένεται να οδηγηθεί η υπόθεση με κατηγορούμενο για κακουργηματική απάτη έναν κάτοικο του νησιού και φερόμενη ως θύμα μια Γερμανίδα, η οποία διατείνεται, ότι έβλαψε την περιουσία της κατά 271.250 ευρώ από το έτος 2017 έως σήμερα!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Γερμανίδα, με τον κατηγορούμενο γνωρίστηκε το 2001 και υπήρξε φίλος του συντρόφου της. Μετά το θάνατο της μητέρας της το έτος 2017 ήταν πολύ ευάλωτη και η μεταξύ τους γνωριμία εξελίχθηκε σε δυνατή φιλία και για ένα έτος τον φιλοξενούσε στο Φαληράκι αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα οίκησης και σίτισης και των δυο.

Υποστηρίζει ότι εκμυστηρεύθηκε στον κατηγορούμενο ότι η αποβιώσασα μητέρα της, της άφησε μεγάλη περιουσία στην Γερμανία και τότε εκείνος την έπεισε να επενδύσει τα χρήματα στη Ρόδο για να έχει εισόδημα, αναλαμβάνοντας ο ίδιος να την εκπροσωπεί σε όλες τις συναλλαγές της και να είναι συνέταιροι σε επιχειρήσεις που εκείνη θα χρηματοδοτούσε κι εκείνος θα προσέφερε εργασία.

Οπως υποστηρίζει εντός του έτους 2017 του έδωσε 3.500 € ως προκαταβολή για την αγορά ενός σκάφους. Η αγορά ουδέποτε έγινε στο όνομά της αφού εκείνος εξασφάλισε, ειδικό πληρεξούσιο από την πωλήτρια μόνο στο όνομά του.

Η πώληση συνολικά θα κόστιζε περίπου 35.000 € και οι επισκευές που έπρεπε να γίνουν θα ανέρχονταν σε άλλα 30.000 € ευρώ, τα οποία η Γερμανίδα διατείνεται ότι έδωσε σταδιακά. Η πωλήτρια συνελήφθη μετά από εκκρεμές διεθνές ένταλμα σε βάρος της και η Γερμανίδα δεν γνωρίζει πού βρίσκεται για να εξασφαλίσει την μεταβίβαση του σκάφους.

Υποστηρίζει ότι την 24η Ιουλίου 2018 δάνεισε στον Έλληνα κατηγορούμενο άλλα 1.500 ευρώ. Κατόπιν, όπως ισχυρίζεται, την έπεισε να αγοράσει ένα επιβατικό αυτοκίνητο έναντι 30.570 € το οποίο δεν έχει μεταβιβάσει στο όνομά της.

Ακολούθως, ισχυρίζεται, ότι την έπεισε να αγοράσει έναντι 150.000 €, τέσσερα μικρά διαμερίσματα και του μεταβίβασε 174.000 € εκ των οποίων ποσό 150.000 € αφορούσε την αγορά των τεσσάρων διαμερισμάτων, ενώ ποσό 24.000 € θα χρησιμοποιούσε για την ανακαίνιση ενός μπαρ ρεστοράν που θα μίσθωνε.

Πηγή: dimokratiki.gr