1 Δεκεμβρίου, 2019

Press Room

Ροδόπολη Σερρών: Δεν υπήρχε ασθενοφόρο και μετέφεραν τον τραυματισμένο ποδοσφαιριστή με ιδιωτικό βανάκι (Φώτο)


Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι της Ροδόπολης του Δήμου Σιντικής. Για μια ακόμη φορά κατά τη διάρκεια του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα Ροδόπολης-Καπνοφύτου, τραυματισμένος ποδοσφαιριστής στον αυχένα διεκομισθή με ιδιωτικό βανάκι στο Κέντρο Υγείας της Ροδόπολης. Όπως καταγγέλλει μέσω Facebook ο Δαμιανός Υφαντίδης, κάτοικος της περιοχής. «Δυστυχώς το θέμα της έλλειψης ασθενοφόρου από το Κέντρο υγείας γίνεται επίκαιρο αφού γίνει το κακό. Ευτυχώς μέχρι τώρα αποφύγαμε τα χειρότερα χάρη στην αμεση επέμβαση γιατρών γηπέδου και σχετικών ατόμων με το θέμα. Ως πότε όμως θα είμαστε τυχεροί;» αναφέρει ο κύριος Υφαντίδης.

Ο κύριος Υφαντίδης θυμίζει σε όλους πως και στο παρελθόν είχε σημειωθεί κάτι ανάλογο και καλεί τους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να πράξουν τα δέοντα, προκειμένου να υπάρχει ασθενοφόρο στην ακριτική Ροδόπολη. «Να θυμίσω ότι και πέρσι μέσα στα Πορροια είχαμε παρόμοιο περιστατικο το οποίο διεκομισθη με τον ίδιο τρόπο στο Κ.Υ. Ας μας πουν επιτέλους,Δήμαρχοι,Αντιδήμαρχοι και τοπικοί τι ενέργειες και αν έχουν κάνει για αυτό το μείζων θέμα. Δυστυχώς όλοι λιοντάρια στο χωριό,γατάκια στα συμβούλια. Αν κάνω λάθος διορθώστε με…»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στη συνέχεια για προληπτικούς λόγους διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Σερρών με ασθενοφόρο που τον παρέλαβε από το Κέντρο Υγείας.