23 Ιανουαρίου, 2021

Press Room

Rapid Test στο Νέο Σούλι


Συνεχίζονται τα ράπιντ τεστ στο δήμο Εμμανουήλ Παππά, με το Νέο Σούλι και το Άγιο Πνεύμα να είναι τα χωριά που σήμερα Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν τα covid test. Στο νέο Σούλι ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ήταν αρκετός , με σκοπό όπως επισήμαναν οι περισσότεροι να δούνε εάν νοσούν καθως τηρούν αυστηρά τα μέτρα.
Η διαδικασία ήταν εύκολη και γρήγορη για τους κατοίκους οι οποίοι έφτασαν στο ΚΑΠΗ και περίμεναν να κάνουν το τέστ. Αμέσως μετά κάποιοι λάμβαναν μήνυμα από τον ΕΟΔΥ, ότι το τέστ είναι αρνητικό ενώ κάποιοι ενημερώνονταν από τους γιατρούς του ΕΟΔΥ επί τόπου. Οι κάτοικοι μάλιστα δήλωσαν θετικοί στο να κάνουν και το εμβόλιο καθώς αυτό είναι που θα τους οχυρώσει απέναντι στον ιό.
Η διενέργεια των τέστ πραγματοποιήθηκε μετά από απαίτηση του προέδρου ώστε να δούνε που βρίσκεται το ιικο φορτίο στο χωριό, καθώς υπήρχαν κρούσματα το προηγούμενο διάστημα.
Ο κύριος Βρεττας εξέφρασε και την δυσαρέσκεια του που στο Νέο Σούλι, το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα χωριά του Δήμου, δεν θα υπάρχει εμβολιαστικό κέντρο.

https://youtu.be/jZR24mrTW60