28 Σεπτεμβρίου, 2019

Press Room

“Δεν θέλω να με λυπούνται” Συγκλονίζει η Βέφα Αλεξιάδου!


Συγκλονίζουν τα λόγια της Βέφας Αλεξιάδου σε μια παλαιότερη της συνέντευξη όπου ανέφερε ότι δεν θέλει κανείς να την λυπάται!

Την αυτοβιογραφία της ετοιμάζει η Βέφα Αλεξιάδου και μετά τα δύσκολα φαίνεται να πατά γερά στα πόδια της και να ετοιμάζεται να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές και μυστικά της ζωής της.

«Θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία μου σε λίγους μήνες και εκεί θα είναι όλα γραμμένα. Σε στυλ μυθιστορήματος, γιατί η ζωή μου είναι σαν μυθιστόρημα», αποκάλυψε σε εφημερίδα. Η Βέφα Αλεξιάδου που ξεκίνησε από το μηδέν, πέρασε δυσκολίες ως παιδί και κατέληξε να γίνει μια από τις πιο μεγάλες και αγαπητές μαγείρισσες της χώρας, ανέβηκε το δικό της Γολγοθά. Το 2006 έχασε τον σύζυγό της και απομονώθηκε στο σπίτι της στη Χαλκιδική, αλλά το 2014 και 2015 δυο μεγάλα χαστούκια της ζωής την κάνουν να λυγίσει.

Βέφα Αλεξιάδου

Τον Οκτώβρη του 2014 πέθανε η κόρη της Αλεξία και λίγους μήνες αργότερα, χάνει τη μάχη με τον καρκίνο η μεγαλύτερη κόρη της, Άντζυ.

Ωστόσο, τα διάφορα σχόλια που άκουσε για την περίοδο του πένθους της, την πίκραναν.«Λένε δεν πονάω» και συνεχίζει: «Μπορεί να ξέρει κανείς πόσο πονάω μέσα μου; Πόσο πενθώ; Επειδή δεν θέλω να το δείχνω; Δεν θέλω να με λυπούνται», είπε χαρακτηριστικά.

Βέφα Αλεξιάδου: «Ας ήμουν ζητιάνα κι ας είχα τα παιδιά μου!»

Μετά τον χαμό των δυο κορών της η Βέφα Αλεξιάδου έκανε μια συνέντευξη, μιλώντας ανοιχτά για όσα περνάει τον τελευταίο καιρό. Σύμφωνα με την ίδια: “Οι άνθρωποι όσο και να σε παρηγορήσουν είναι στιγμές που είσαι μόνος σου. Και είναι πάρα πολλές αυτές οι στιγμές”.

«Αν δεν είχα τη δουλειά μου, θα είχα πέσει, δε θα στεκόμουν στα πόδια μου. Αυτό που μου δίνει δύναμη είναι ο χαρακτήρας μου, η αισιοδοξία μου, η αγάπη μου για τη ζωή, η αγάπη του κόσμου και η πίστη μου στο θεό. Οι άνθρωποι όσο και να σε παρηγορήσουν υπάρχουν στιγμές που είσαι μόνος. Δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια να πάω σε ψυχολόγο, ούτε να πάρω ψυχοφάρμακα».

Η Βέφα Αλεξιάδου επίσης είπε: «Μου λείπουν τα κορίτσια μου. Ας έχανα τα πάντα, όλη μου την περιουσία και να είχα τα παιδιά μου. Ας ήμουν ζητιάνα κι ας είχα τα παιδιά μου» Με τα λόγια της, συγκίνησε τους θεατές.

Βέφα Αλεξιάδου