,

12 Δεκεμβρίου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Πρώτος στην Π.Ε. Σερρών ο Νίκος Ανδρουλάκης


Πρώτος αναδείχθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, ο Νίκος Ανδρουλάκης τη β’ Κυριακή στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής. Ο κύριος Ανδρουλάκης έλαβε 2122 ψήφους ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου 747. Στις κάλπες βρέθηκαν και 22 λευκά/άκυρα. Συνολικά, στο Νομό Σερρών ψήφισαν 2891 πολίτες.

«Ως Νομαρχιακή επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Σερρών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας που προσήλθαν μαζικά και αυτήν την Κυριακή στις κάλπες και τους καλούμε από αύριο δίπλα μας για να δώσουμε μαζί τις μάχες για κοινωνική δικαιοσύνη, αξιοσύνη και περηφάνια για όλους τους Έλληνες» σημειώνει με ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Σερρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σήμερα μετά τη δεύτερη μαζική συμμετοχή του κόσμου στις κάλπες σφραγίσαμε ό-λοι μαζί τη μεγάλη, ουσιαστική και οριστική επιστροφή του Κινήματος μας στη θέση του πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα. Η πανελλαδική συμμετοχή άνω των 206000 πολιτών στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Το Κίνημα Αλλαγής, το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη θα είναι πάλι μπροστάρης στους αγώνες και τις διεκδικήσεις της κοινωνίας. Άλλωστε οι αγώνες του Λαού είναι η ταυτότητα της μεγάλης μας δημοκρατικής, προοδευτικής παράταξης.

Από τη μεριά μας ως Νομαρχιακή επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Σερρών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας που προσήλθαν μαζικά και αυτήν την Κυριακή στις κάλπες και τους καλούμε από αύριο δίπλα μας για να δώσουμε μαζί τις μάχες για κοινωνική δικαιοσύνη, αξιοσύνη και περηφάνια για όλους τους Έλληνες.

 

φωτιστικά inde.gr