27 Σεπτεμβρίου, 2019

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Πόσα χρήματα αφήνει στους γιους της η πριγκίπισσα Νταϊάνα; Τι αναφέρει η διαθήκη της;


Η πριγκίπισσα Νταϊάνα μπορεί να έχασε την ζωή της σε μικρή ηλικία, αλλά είχε φροντίσει να κάνει την διαθήκη της από νωρίς. Πόσα χρήματα αφήνει στους γιους της η πριγκίπισσα Νταϊάνα;

Η πριγκίπισσα Diana είχε μεριμνήσει να αφήσει και στα δύο της παιδιά, με τη συμπλήρωση των 30 χρόνων τους ένα αξιοσέβαστο ποσό. Έτσι, ο πρωτότοκος γιος της στις 21 Ιουνίου θα λάβει 10 εκατομμύρια λίρες.

Αν και μετά το γάμο τους ανακαίνισαν κάποια διαμερίσματα στα Ανάκτορα του Κένσιγκτον, στο Λονδίνο οι William και Kate προτιμούν να έχουν ένα δικό τους σπίτι, ίσως και κοντά στην περιουσία του Καρόλου.

Ο William λέγεται ότι σκέφτεται να πάρει μικρότερο μερίδιο από ό,τι δικαιούται ώστε να πάρε περισσότερα χρήματα ο αδερφός του Harry, μια που ο ίδιος μόλις ο πατέρας του γίνει βασιλιάς θα κληρονομήσει το εισόδημα του Δουκάτου της Κορνουάλης.

Διαθήκη πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η Diana άφησε πίσω της περιουσία 13 εκατομμυρίων λιρών, εκτός των φόρων κληρονομιάς των 8,5 εκατομμυρίων. Πιστεύεται ότι αυτό το ποσό αυξήθηκε περίπου στις 20 εκατομμύρια λίρες. Η περιουσία της περιλαμβάνει μετοχές και τοκομερίδια, κοσμήματα, μετρητά από το διαζύγιό της, φορέματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα που βρίσκονται στα Ανάκτορα του Κένσιγκτον.

Η Diana είχε ορίσει ισότιμους δικαιούχους τους δύο γιους της αν και ο William θα έχει μεγάλη κληρονομιά όταν γίνει ο ίδιος Πρίγκιπας της Ουαλίας.

Ο William, που κερδίζει 40.000 λίρες τον χρόνο ως πιλότος της RAF, ήδη λαμβάνει επίδομα από τον πατέρα του και μπορεί να αξιοποιήσει το ποσό, που θεωρείται ότι είναι περίπου 2 εκατομμύρια λίρες ως καταπίστευμα από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Στις τροποποιήσεις της διαθήκης της πριγκίπισσας αναφέρεται ότι τυχόν έσοδα από το νυφικό της, την γκαρνταρόμπα της και πνευματικά δικαιώματα, ακόμη και φωτογραφίες της, μπορεί να χρησιμοποιηθούν για φιλανθρωπίες αλλά και για την ενίσχυση των δύο γιων της.

φωτιστικά inde.gr