23 Απριλίου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα καφάσια ως διακοσμητικά στοιχεία


Όλο και περισσότερες νοικοκυρές τα τελευταία χρόνια ασχολούνται δημιουργικά με την διακόσμηση του σπιτιού τους, χρησιμοποιώντας υπάρχουσες πρώτες ύλες τις οποίες μετατρέπουν σε πραγματικά διακοσμητικά διαμαντάκια.

Μία από αυτές και τα ξύλινα καφάσια, τα οποία βρίσκουν διάφορες χρήσεις μέσα στο σπίτι, βοηθώντας κυρίως στην οργάνωση του κάθε χώρου, ενώ μετατρέπονται σε πρακτικές ιδέες που, ταυτόχρονα, ομορφαίνουν τους χώρους του σπιτιού. Στα συν το γεγονός ότι μπορείτε να τα βρείτε δωρεάν στο μανάβικο της γειτονιάς σας.

Πάρτε τέσσερις ιδέες, λοιπόν, για να χρησιμοποιήσετε τα ξύλινα καφάσια σε διαφορετικούς χώρους του σπιτιού.

Στο μπαλκόνι: Μία πολύ απλή, γρήγορη και εύκολη πρόταση είναι να μετατρέψετε τα ξύλινα καφάσια σε γλάστρες που θα ομορφύνουν ιδιαιτέρως την εικόνα του μπαλκονιού σας. Βάψτε τα σε ό,τι χρώμα θέλετε, γεμίστε τα με χώμα και φυτέψτε σε αυτά τα αγαπημένα σας λουλούδια ή φυτά.

Στο σαλόνι: Ένα βοηθητικό τραπεζάκι, ένας αποθηκευτικός χώρος για τα περιοδικά, διακοσμητικά στοιχεία για τον τοίχο ακόμη και ένα μοναδικό τραπέζι στο σαλόνι μπορεί εύκολα να κατασκευαστεί από ξύλινα καφάσια, αρκεί να έχετε φαντασία και θέληση.

Στο δωμάτιο: Μια πολύ πρακτική και οικονομική βιβλιοθήκη κολλώντας τα ξύλινα καφάσια το ένα πάνω από το άλλο ή το ένα δίπλα στο άλλο μπορεί να διακοσμήσει τον χώρο στο δωμάτιο ή το γραφείο του σπιτιού.

Στο μπάνιο: Χρησιμοποιήστε τα ξύλινα καφάσια για να οργανώσετε τις πετσέτες και τα καλλυντικά σας στο μπάνιο, κρεμώντας τα ως ράφια στον τοίχο γύρω από τον καθρέφτη.