20 Ιουλίου, 2020

Press Room

Πολυθέαμα στη φιέστα του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα


Μουσική, εικόνες, προτζέκτορες, φως, πυροτεχνήματα και άλλα πολλά συνόδευσαν το πρόγραμμα της φιέστας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με την ΑΕΚ, έπειτα από την εύκολη νίκη τους με 3-0 έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας τη μεγάλη τους επιτυχία, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησαν οι εορταστικές εκπλήξεις από τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφιέρωσε τον τίτλο στον Σάββα Θεοδωρίδη: «Το αφιερώνω σε έναν μεγάλο Ολυμπιακό, τον Σάββα Θεοδωρίδη», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» και πρόσθεσε:«Ήταν μία καταπληκτική χρονιά αλλά έχουμε και συνέχεια. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για το μέλλον. Έχουμε μπροστά μας τον τελικό του Κυπέλλου και έχουμε και το μεγάλο ματς με την Γουλβς».

Οι παίκτες πέταξαν ψηλά τον προπονητή τους Πέδρο Μάρτινς που πανηγύρισε έχοντας στις πλάτες του μια ελληνική και μια πορτογαλική σημαία.

Την καλλιτεχνική ευθύνη της παραγωγής του πολυθεάματος είχε ο μουσικοπαραγωγός, σκηνοθέτης, μεταφραστής και συγγραφέας Αστέρης Κούτουλας. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος και της απονομής, η αποστολή του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε με ανοικτό λεωφορείο στο Πασαλιμάνι όπου την υποδέχθηκαν (με πυρσούς και συνθήματα) φίλαθλοι της ομάδας αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές.

rsz_ol_10.jpg
rsz_fiest22.jpg
fiest33.jpg