5 Δεκεμβρίου, 2019

Press Room

Πολίτες κυνήγησαν αλλοδαπό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Έχουν ξεφύγει τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη με τα περιστατικά κλοπών να πληθαίνουν και τους πολίτες της πόλης να βρίσκονται κυριολεκτικά “στα κάγκελα”.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη  12:30 στην οδό Μητροπόλεως 62, όπου αλλοδαπός αγνώστου μέχρι στιγμής εθνικότητας προσπάθησε να κλέψει πιστωτική κάρτα διερχόμενου πολίτη.

Για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός από τον ανυποψίαστο πολίτη, ο οποίος έπειτα από ειδοποίηση διερχόμενων  περαστικών αντιλήφθηκε την κλοπή και αμέσως όπως δήλωσε στο Securitynews.gr ” άρπαξα από τα χέρια του την πιστωτική μου κάρτα”.

Το περιστατικό παρακολουθούσαν έντρομοι διερχόμενοι πολίτες, καθώς ο αλλοδαπός αφότου έγινε αντιληπτός ξεκίνησε να ουρλιάζει και να φωνάζει βρίζοντας σε αλλοδαπή γλώσσα. Ενώ δεν δίστασε σε κατάσταση παραφροσύνης να “πέσει”  και σε διερχόμενα αυτοκίνητα. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών “αμέσως αφότου έγινε αντιληπτός και ενώ είχε κληθεί στο σημείο η Ελληνική Αστυνομία ξεκίνησε να απειλεί και να λέει δεν θα μου κάνεις τίποτα ρε μ@@@”.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο δράστης αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία, με πολίτες και “θύμα” της επίθεσης να κυνηγούν τον αλλοδαπό στα στενά πέριξ της Μητροπόλεως, καθώς ο δράστης αμέσως μόλις ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις (χειροδικίες) από τους πολίτες τράπηκε σε φυγή.