Ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Βουβαλοτρόφων Ελλάδος, σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς και επαγγελματίες του κλάδου, διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα: “Ποιοτικά χαρακτηριστικά βουβαλίσιου γάλακτος και κρέατος”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 10:00, στο ξενοδοχείο “Οικοπεριηγητής” στην Κερκίνη Σερρών.
Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες του αγροδιατροφικού τομέα, οι οποίοι θα αναλύσουν τις ιδιαίτερες διατροφικές αξίες και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων βουβαλιού. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις προοπτικές ανάπτυξης της παραγωγής και στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους παραγωγούς και την τοπική οικονομία.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παραγωγούς, επαγγελματίες του κλάδου, ερευνητές, αλλά και καταναλωτές που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα οφέλη των βουβαλίσιων προϊόντων.