3 Μαΐου, 2020

Press Room

Πέθανε ο πρώην Βουλευτής Έβρου της ΝΔ, Λεωνίδας Λυμπερακίδης


Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Λεωνίδας Λυμπερακίδης, σε ηλικία 75 ετών.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει:

«Εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη για τον αδόκητο χαμό του πρώO ην βουλευτή Έβρου Λεωνίδα Λυμπερακίδη. Ο Λεωνίδας Λυμπερακίδης υπηρέτησε με πίστη και αγάπη την παράταξη. Εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές του 1993, 1996 και 2000 εκπροσωπώντας πάντα τον αγαπημένο του Έβρο. Ο εκλιπών είχε έντονη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα που είχε ως κίνητρο την αγάπη για το συνάθρωπο και τον τόπο του.

Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια«.

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πρώην βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Λεωνίδα Λυμπερακίδη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο κ. Τασούλας στη δήλωσή του ανέφερε: «Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Λεωνίδα Λυμπερακίδη, πρώην βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, από το 1993 έως το 2004. Προσωπικότητα δυναμική, με ξεχωριστή κοινωνική και επιστημονική παρουσία, διακρινόταν για τον ανθρωπισμό του και για τη μεγάλη αγάπη προς την ακριτική πατρίδα του, με την οποία ταύτισε ολόκληρη την πολιτική σταδιοδρομία του. Στην οικογένειά του και τους οικείους του εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου».