2 Οκτωβρίου, 2019

Press Room

Πέταξε στον αέρα μωρό και το παιδί σκοτώθηκε από τον ανεμιστήρα στο ταβάνι


Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Αργεντινή. Ο 26χρονος πατριός πετούσε ψηλά στον αέρα την μόλις 6 μηνών κόρη του για παιχνίδι, αλλά δεν παρατήρησε ότι ο ανεμιστήρας οροφής ήταν ανοιχτός, με αποτέλεσμα το μωρό να δεχθεί σοβαρό και εν τέλει θανάσιμο χτύπημα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με κάποια τοπικά Μέσα, το περιστατικό συνέβη σε οικογενειακή συγκέντρωση. Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αλλά τελικά δεν τα κατάφερε…

Συγγενείς πήγαν να επιτεθούν στον 26χρονο ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για τον θάνατο του μωρού.

Η θεία του μωρού και αδερφή της μητέρας είπε για το περιστατικό: «Η αδερφή μου μαγείρευε και εγώ του είπα ότι το γεύμα ήταν έτοιμο και μετά άρχισα να στρώνω το τραπέζι. Ο Jesus κρατούσε το μωρό και έπαιζε μαζί της στο σαλόνι. Ξαφνικά ένιωσε ένα ρεύμα από τον ανεμιστήρα οροφής και όταν κοίταξα ο Jesus κρατούσε το παιδί στο στήθος του και η μπλούζα του ήταν γεμάτη αίμα. Του είπα “τι έκανες;” και τρέξαμε έξω να ζητήσουμε βοήθεια από έναν γείτονα για να πάμε στο νοσοκομείο. Στη διαδρομή μου έλεγε “δεν έκανα τίποτα Αλντάνα, δεν έκανα τίποτα”».