Περιοδεία στις Σέρρες για τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη.
Περιοδεία στις Σέρρες για τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη ο οποίος είπε πως « έχουμε στόχο να βρεθούμε κοντά στους πολίτες, να ακούσουμε τις ανάγκες και τις προτάσεις τους και να συζητήσουμε από κοντά τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για την περιοχή.
Η άμεση επικοινωνία με την τοπική κοινωνία αποτελεί βασική προϋπόθεση για πολιτικές που απαντούν στις πραγματικές ανάγκες της καθημερινότητας και δημιουργούν προοπτικές ανάπτυξης για το μέλλον.»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, χωρίς όμως να κρύψει τη διαφωνία του με την πολιτική εξέλιξη. Αφού δήλωσε ότι σέβεται απολύτως την απόφαση του πρώην υπουργού και βουλευτή Σερρών, σημείωσε με νόημα ότι αυτή αποτελεί «πλήγμα για την παράταξή μας και όχι μόνο στις Σέρρες, στην Ελλάδα».
Ο υπουργός αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, υπενθυμίζοντας ότι είχε εξαρχής χαρακτηρίσει «γελοίες» τις σχετικές κατηγορίες σε βάρος του Κώστα Καραμανλή και υποστηρίζοντας ότι η εξέλιξη δικαίωσε τη δική του στάση.
Παράλληλα, έκανε λόγο για αδικία τόσο σε βάρος του ίδιου του Κώστα Καραμανλή όσο και των Σερραίων, σημειώνοντας ότι «παρουσιάστηκε ο λαός των Σερρών περίπου ως κατηγορούμενος» μέσα στο κλίμα πολιτικής τοξικότητας της τελευταίας περιόδου.
Και κάπου εκεί ήρθε το πιο ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα της επίσκεψης. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις στον πρώην υπουργό, δεν έκρυψε την προσωπική του επιθυμία:
«Θα ήμουν πολύ ευτυχής εάν άλλαζε την απόφασή του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

