25 Σεπτεμβρίου, 2019

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Πάτρα: Εξαπάτησαν δύο φορές ηλικιωμένη “παίζοντας” με την ευαισθησία της!


Οι δύο απατεώνισσες εκμεταλλεύθηκαν την ευαισθησία της ηλικιωμένης κυρίας, και την πρόθεσή της να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη, αποσπώντας τεράστια χρηματικά ποσά!

Εξαπάτησαν με τον χειρότερο τρόπο μια καλόκαρδη ηλικιωμένη στην Πάτρα δύο γυναίκες, οι οποίες κατάφεραν να της αποσπάσουν σημαντικά χρηματικά ποσά σε διαφορετικές περιπτώσεις, βασιζόμενες στην ευαισθησία της και την πρόθεσή της να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη!

Οι δύο απάτες σε βάρος της ηλικιωμένης διαπράχθηκαν τους προηγούμενους τρεις μήνες από δυο διαφορετικές δράστιδες, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας.

Σε βάρος των δύο γυναικών ηλικίας 34 και 24 χρόνων σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Η καλοκάγαθη αλλά και άτυχη ηλικιωμένη είχε δώσει αρχικά 2.700 ευρώ στην 34χρονη που της ζήτησε οικονομική βοήθεια επικαλούμενη ότι τα παιδιά της αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας! Ακολούθησε η 24χρονη που έμαθε τι είχε προηγηθεί και της ζήτησε κι αυτή βοήθεια επειδή δήθεν ήταν άρρωστη η αδελφή της, με αποτέλεσμα η ευαίσθητη γριούλα να δώσει και σε αυτήν 1.250 ευρώ!

φωτιστικά inde.gr