1 Αυγούστου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Πάρκαραν σε ράμπα ΑμεΑ και ήθελαν να σβήσουν την κλήση γιατί …«ποιος ανάπηρος κυκλοφορεί βράδυ;»


Ένα ζευγάρι στην Καλλιθέα πάρκαρε σε ράμπα ΑΜΕΑ και ως δικαιολογία για να σβηστεί η κλήση είπε «ποιος ανάπηρος κυκλοφορεί στις 22:00;»

Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας στην Καλλιθέα προχώρησε σε ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook, στο οποίο εξιστορεί τι συνέβη, λέγοντας πως η δικαιολογία που είπαν οι συγκεκριμένοι όταν έκαναν ένσταση για την κλήση ήταν: «Ποιος ανάπηρος βγαίνει έξω στις 22:00».

Το ζευγάρι την επόμενη μέρα πήγε στο Δήμο και έκανε παράπονα, επειδή ο κ. Σκανδαλάκης τους είπε πως είναι τραγικοί και απαράδεκτοι.
Στο ποστάρισμά του, περιλαμβάνεται σε φωτογραφία και η καταγγελία που έγινε εις βάρος του.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Σκανδαλάκη:
«Είσαι εκπαιδευτικός (βέβαια δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν είσαι..)και η γυναίκα σου γιατρός. Διευθύντρια κιόλας.

ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ σε ΡΑΜΠΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ. Η υπηρεσία μας σας βεβαιώνει κλήση. Και ορθά πράττει.
Έρχεστε και ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ (επειδή αισθανθήκατε αδιαθεσία…). ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ φυσικά χωρίς δεύτερη σκέψη.
Και εσείς, το ζεύγος του εκπαιδευτικού με την γιατρό, μου απαντάτε: Την κλήση μας την κόψατε στις 22,00 το βράδυ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΣΤΙΣ 22.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗ ΡΑΜΠΑ??
Και κρατάω την υπομονή μου και το μόνο που σας λεω εκείνη τη στιγμή είναι ότι με αυτά που λέτε είστε απαράδεκτος, τραγικός και αδιάφορος για την κοινωνία!
Και αντί να πείτε μια συγνώμη (που ψεματα λέτε οτι είπατε), πάτε την επόμενη μέρα στο Δήμο, και καταγγέλετε τη συμπεριφορά μου σας που σας είπα τραγικό.
Ε λοιπόν… θα το ξαναπώ.. !
ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΣ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ και ελπίζω σύντομα η Τροχαία να σας αφαιρέσει δίπλωμα και πινακίδες για 2 μήνες μπας και βάλετε μυαλό!

Καλό σας απόγευμα!!».

 

φωτιστικά inde.gr