22 Ιουνίου, 2020

Press Room

Πανελλήνιες 2020: Σε Φυσική και Λατινικά εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι


Συνεχίζονται σήμερα για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων οι Πανελλήνιες 2020, ενώ αύριο την σκυτάλη θα πάρουν οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Συγκεκριμένα σήμερα, όσοι ανήκουν στην Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας θα εξεταστούν σήμερα στο μάθημα της Φυσικής (νέο και παλαιό σύστημα). Την ίδια ώρα όσον αφορά το μάθημα των Λατινικών αυτό θα εξεταστεί σήμερα μόνο για όσους εξετάζονται με το παλαιό σύστημα.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχή στις Πανελλήνιες 2020 είχε γίνει με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, ενώ ακολούθησαν τα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών και των Μαθηματικών ανάλογα με την Ομάδα Προσανατολισμού (δείτε τις απαντήσεις εδώ). Μετέπειτα στις 19/06 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν σε Βιολογία και Κοινωνιολογία και πάλι ανάλογα με την Ομάδα Προσανατολισμού (αναλυτικά οι απαντήσεις στα φετινά θέματα εδώ).

Πανελλήνιες 2020: Τα μαθήματα που απομένουν για τα ΓΕΛ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες 2020, τη Δευτέρα (22/06), θα πραγματοποιηθεί η εξέταση στη Φυσική (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στις 24/6 στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26/6 στην Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).